Ingenting ÄR allting!

bild kopia 4Jag pratar mycket om drömmar och jag drömmer mycket. Ofta får jag frågor om varför jag tycker  det är viktigt att drömma och om det inte gäller att vara nöjd med det vi har och gör här och nu istället för att sträva framåt efter en dröm. Att drömma kan då verka vara motsägelsefullt.

För mig är det inte motsägelsefullt utan för mig är det att leva efter devisen ”Göra det jag älskar” men också fullt ut Älska det jag gör.

När jag drömmer är det mycket om känslan att vara, göra och uppnå en viss ”sak” som jag tycker om. Det kan vara från det lilla att tända ett ljus en kväll och njuta av känslan som kommer när jag medvetandegör att idag  har jag allt jag behöver och älskar mitt liv, till att vakna på morgonen och känna lyckan när jag fortfarande kan springa.

 

Eller som idag ge mig tillåtelse att njuta av  att sitta på ett torg mitt i Bologna och ”leka” författare. Känslan att det ÄRmöjligt.
bild kopia 5

 
Det som är så häftigt är att för mig så betyder just min känsla och dröm allt, och för dig  säger det  kanske ingenting. Det jag tror händer när vi alla börjar upptäcka  vilken känsla vi vill ha  är att tar vi ansvar och ser till att det blir verklighet. Tänk om det är så att vi egentligen alla lever vår dröm,  vårt liv och knepet är att upptäcka och leva det som den dröm och känsla vi vill känna.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s