När tankarna inte ryms

bild kopia 7

Jag har skrivit två böcker tillsammans med Per Frykman vilket jag är glad och stolt över. Samtidigt så känns det som vi nästan har ”fuskat” för det gick liksom så lätt när vi skrev dem, eller så har jag förträngt att jag då också satt och ville förstora skallen. Känslan är att det kommer så många tankar och jag skriver för långsamt för att de ska hinna ut för att ge plats för fler som står och pockar på.

 

 

Idag på skrivarkursen var det fokus på hur man får och behåller sin inspiration samt hur man kan skapa struktur och disciplin. För mig är det inget problem. Det känns som när Blossom Taiton frågade vad som krävdes för att komma igång att träna. Jag kom med många olika svar som utrustning, rätt mat, energi, tid och en massa andra förslag men det rätta var disciplin. För mig som älskar att träna slog det mig aldrig in att det var det som behövdes. Så för mig är det lika med skrivandet. Men det jag behöver förutom att skriva snabbare så att alla ord hinner ut innan hjärnan spricker, är att jag tar skrivandet och tar mig som författare på allvar.

 

 

bild kopia 8Sagt och gjort. Nu kommer jag att prioritera skrivandet lika mycket som allt det andra som jag gör i mitt liv. För tänk vad som kommer att hända när jag prioriterar det roligaste jag vet ännu mer. Vill inte vänta så det beslutat är taget. Nu har jag lagt av tid varje dag för skrivande och satt ett datum när boken ska komma. Så nu är det på riktigt och jag är på riktigt och livet är riktigt på riktigt!

 

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s