Tolkningsföreträde med eget utvecklande ansvar

bildIbland så läser jag som och tolkar saker så att det blir perfekt för mig och mitt liv. Och även om det just då kanske inte är optimalt så blir det helt suveränt och ”Gilla läget” blir verkligen något att Gilla!

Skrivarkursen var slut igår och idag är hemfärd för alla som läst som det stod. Jag läste att det var fem nätter och det är måndag – lördag men egentligen så var texten fem dagar och fyra nätter. Men det passar mig alldeles utmärkt att stanna till i morgon eftermiddag och så klart så fanns det ett rum på hotellet som är fullbokat flera månader i förväg.

Idag filurar jag på hur livet ser ut  om jag ännu mer tolkar det som passar mig och sedan justerar det som redan är förutbestämt istället för att göra motsatsen. Kanske krångligare,men hur kul som helst!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Tolkningsföreträde med eget utvecklande ansvar

  1. va fint citat – så talande. Och vilka intressanta blogginlägg du gör. Jag har läst
    och beundrat din text. Det är så inspirerande.
    Tack för att jag fått lära känna dig den här veckan.
    Hoppas vi ses snart! Kram/Iréne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s