Kick off? Kick in!

Vilka dagar jag har haft i Bologna! Det jag fick förmånen att delta i var en Kick off Skrivarkurs! Fast nu när jag summerar dagarna så känner jag att för mig har det blivit så mycket mer. En riktig en Kick in med nya tankar. Som en riktig spark i baken att ta mig själv och det jag mår bra av och tror på på allvar. Att agera på ett kraftfullt sätt inom mig för att leva det liv jag vill leva och vara den jag är fullt ut. Det kan känns som bara ord och floskler men den här veckan har slagit in många öppna dörrar så nu förstår jag vad enkelt det egentligen är….
Vilka möjligheter jag redan har och vad jag kan skapa precis just nu och här när jag tror på det! I morse var det med mer glädje än vanligt jag tog min springtur. Jag kände att känslan som jag hade nu veckan i Bolonga har jag varje minut varje timme och varje dag om jag vill och tror på det 😃

IMG_4244.JPG

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s