Drömmar går ALLTID i uppfyllelse!

karin_sandin_001_555x300Jag drömmer mycket känner in vad jag vill och sedan tror jag på det fullt ut. Att vi kan uppnå det vi drömmer om är helt sant även om ibland det ta lite längre tid och vi får vara beredda på att drömmen inte riktigt ser ut som vi tänkte.

En av mina drömmar ända sedan jag började massera för nästan 20 år sedan var att åka på ”turné” Det har alltid liksom pirrat i mig när jag har tänkt på att åka på turné. När det gör det är det ett bra tecken på en dröm som jag kommer att uppnå. Jag tänkte mig att åka på turné med något fotbollslag eller framförallt Norrdans som jag masserade i femton år, men det blev aldrig så.

Jag nämnde att drömmar slår in fast de kanske inte ser ut som jag har tänkt och i september fick jag förmånen att åka på turné med min Pyspunkaföreläsning i Vuxenskolans regi.En turné men inte med massage utan föreläsning! I November är det dags igen. kul!

När jag var massör så masserade jag personalen på Länsförsäkringar i Västernorrland och ända sedan jag hörde att det var en turné för fullmäktigeval så har jag drömt om att få möjlighet att föreläsa där och följa med på den turnén.

Drömmen har alltså slagit in och i november åker jag runt i alla län med min historia och mina tankar som jag haft ända sedan jag varit liten. En fantastisk möjlighet att ännu mer sprida mitt Pyspunka tänk och bidra till en bättre värld. Jag är så otroligt glad och tacksam för det förtroende jag har fått. Tack!!

Jag vill inspirera alla er som har drömmar som pirrar ……….Ge inte upp! Fortsätt Tro! och gör en sak varje dag som kan ta dig närmare din dröm för det vi tror på förverkligas och drömmar slår in mycket oftare än vi själva kanske ser.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s