För eller emot vad tror DU på?

bild[4]Jag tror på Kärlek och Glädje och att vi är här för att känna just det. Det är vår grund och när vi inte känner det så är det något som diffar och vi behöver stanna upp och se vad det är som vi ska lära oss och hur vi kan expandera.

I grunden handlar det inte om positivt tänkande utan jag ser det mer som att välja hur jag vill känna och då välja hur jag tänker. Det blir liksom lite kontraproduktivt att välja tankar och känslor som inte tar mig ett steg närmare det jag tror på.

Kanske blir det enklare och mer självklart att tänka positiva tankar eftersom jag tror på Kärlek och Glädje. Så att tro på något och vara för något gör att vi får en otrolig kraft att styra hur vi tänker och känner och faktiskt ta 100% ansvar över våra liv.

Vad tror du på och vad är du för?

Japp det var dagens filurande!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s