Vad är det som Pyser?

5F3A4310En dag ska vi dö! Men alla andra dagar får vi leva! 

Vad gör vi alla de här andra dagarna? Hur lever vi ? Varför mår vi inte så bra som vi vill må ? Vem bestämmer och varför ? Vad väntar vi på? Hur kommer det sig att vi inte nästan tror på någonting även om vi har religionsfrihet och får tro på exakt vad vi vill?

Det är viktigt och nödvändigt att få ur sig sin ilska och sorg men varför är det ingen som tycker att det är lika viktigt att få ur sig och uttrycka sin glädje och lycka? Vad mår vi bra av ? Vad mår jag bra av? Vad mår du bra av ?  Vad fungerar ?Mår du sämre när jag mår bra eller mår du bättre för att jag mår dåligt så vi sympatiserar?

5F3A4342Vi har aldrig haft det så bra som nu så mycket fritid så mycket pengar så mycket prylar och ändå är det det vi klagar över att vi inte har. Vi jagar, Ni jagar, vi tar livet så allvarligt men vi tar det inte på Allvar!!  Livet och att leva just NU är en fantastisk gåva Och vi håller på att missa det! Vad väntar vi på?

Det pyser!    Det pyser…..  energi….. misstro…rädsla ….missnöje

Det pyser!! ….Ja vad Vad är det som pyser?

Det pyser vi lagar vi dämpar trycker undan och det fortsätter att pysa?…

Men där under pyset finns en kraft en diamant en oupptäckt oanvänd kraft som bara väntar på att få användas! Den kraften är DU och det du vill drömmer om och mår bra av. Allt finns redan här, finns i oss Vi har redan alla lagningar all energi!

VisitkortMen ändå så Pyyyyser det!

Därför skapade jag föreläsningen Pyspunka eller Hur kan du laga din Pyspynka!

Allt börjar med mig och dig och här kan VI förändra världen.

Hoppas vi ses!

 

http://simplesignup.se/event/51607

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s