Ett steg i taget! Ett steg taget!

IMG_2791Ett steg i taget!

Jag ÄR på turné. Jag upplever och lever en dröm som jag länge har haft. Här kommer det knepiga. Vikten att vara i drömmen och uppleva den nu när den är i mitt liv. Att vara här och nu är viktigare än någonsin när drömmar slår in för annars tror jag vi missar vi dem och jagar vidare.

Det är en otrolig skillnad på att göra det jag älskar och bara göra det, mot att göra det jag älskar och ÄLSKA det jag gör. Stanna upp känna in och vara med i alla sinnen.

Ibland längtar vi efter en resa och när vi gör resan så vill vi upptäcka så mycket att vi nästan missar att vara med i resan. VI sätter våra mål och när vi når målet så missar vi att känna hur det känns och vad som så händer med oss och hur det påverkar.

I varje mål eller dröm eller liknande som vi sätter upp och når så öppnas något nytt. Vi förändras och expanderar och vi tar oss ett steg vidare till den fantastiska person vi vill vara.

När vi gör det vi älskar och också tar med att Älska det vi gör så är vi härvarande och då känner vi vad som händer, får energi och en tacksamhet och lycka sprider sig i kroppen och så kan vi ta ett steg till för det känns bra och vi har tagit ett steg på vår egen stig som kallas livet.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s