Så länge sedan…

IMG_4709-Redigera-2Oj vad länge sedan jag skrev på Bloggen. Det händer så mycket nu samtidigt som jag är i ett fantastiskt tomrum mellan det gamla och det nya som är mitt livs Äventyr.

Tänk att livet ger mig ett tomrum när jag rensar ut ..tar bort …och gör avslut så att det ska finnas rum för det nya spännande som jag kommer att möta 2015.

Jag tänker att det är så mycket jag vill dela med mig av samtidigt som jag inte tycker jag har något att skriva om för jag vet egentligen ingenting om vad jag känner vad som händer eller vad som kommer att hända….

MEN oj vilka idéer och drömmar jag har, och att få lov att tänka på mig själv göra mycket av det jag vill och har drömt om är helt sagolikt spännande. Jag har dessutom förmånen att inte  inte behöva göra det själv själv utan tillsammans med min fantastiska livskamrat vilket slår slår allt vad jag varit med om och det är nästan svårt att greppa.

Men jag återkommer med lite av bakgrunden och året och höstens bravader och hoppas ni vill följa med på resan som egentligen börjar NU.

Fotograf: Gina Ljungberg

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s