Rensa blir enkelt ….. och spännande!

IMG_3409Det har alltid varit en dröm som jag har haft. Att bo utomlands. Vet inte varför eller var den kommer ifrån men den har alltid funnits där. Jag har också haft en dröm att bo i Stockholm och längst ner i Sverige och det har jag nu gjort de senaste sex åren.

Underbara år och som jag har njutit.

När jag flyttade från Härnösand till Stockholm  för ca 5 år sedan så gjorde jag mig av med alla mina saker och möbler förutom fem kartonger som står hemma hos min mamma.

En process som tar energi men i mitt fall ger en ny energi och enorm frihet.

För två år sedan i årsskiftet så kändes det som om jag var på väg från Stockholm till något annat och det blev Lomma. Som jag har njutit att bo här även om det inte på en endaste fläck blev som jag hade tänkt mig eller önskat mig.
IMG_4695Jag ser och känner det mer och mer att ”Det jag drömmer om har jag kraft inom mig att uppnå”…men hur snabbt det sker och hur det ser ut har jag inte listat ut än hur jag kan styra. Det är helt enkelt så att det är det jag inte ska kunna styra utan det löser sig som det ska och det som är min uppgift är att vara lyhörd och känna det jag känner så att det känns rätt och sant för mig så jag kan ta mina steg.

Det som har hjälpt mig enormt att hålla fokus, vara uthållig och ha tålamod är faktiskt att jag känner mitt Professionella rykte! Det kan verka märkligt för Ditt professionella rykte ses ibland ”bara” som ett marknadsföringsverktyg eller karriärsverktyg, men är så mycket mer.

Fotograf Gina Ljungberg

När det snurrar på och jag hoppar och samtidigt  tappar den invanda tryggheten, har det ibland känts svårt att ta nästa steg och göra mer att det jag är bra på brinner för och mår bra av för det finns inte så många som hejar på eller känner igen det jag gör eller hur jag gör det. Men nu när jag vet hur också andra uppfattar mig och  ser min potential och där jag är som bäst så ger det enorm styrka att ta nästa steg hålla fast och gå framåt dit jag vill. Jag blir trygg i mig själv på ett helt annat sätt och kan också med lätthet skala av det jag inte behöver längre.

IMG_4450Så jag är grymt tacksam att jag vet mitt professionella rykte och får arbeta med att ta reda på andra personers professionella rykte för då ser jag också potentialen i dem och vad de vågar och gör när de är på väg att leva fullt ut.

Livet är magiskt spännande och jag är så Nyfiken!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Rensa blir enkelt ….. och spännande!

  1. Ja, det är verkligen ett helt fantastiskt verktyg ni har skapat! Jag förstår verkligen kraften i det. Hoppas få ta del av det en dag :-)Kram//Anneli

    Date: Tue, 9 Dec 2014 12:03:27 +0000 To: vindemyr@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s