When will I ever learn?

IMG_4422Livets skola är så bra men ibland så undrar jag hur många gånger jag behöver utsätta mig för samma sak eller i alla fall liknande …………….för att förstå att det inte ger mig energi, att det inte är mig det är fel på och att det finns andra vägar och sammanhang där jag vill vara känner energi och är mitt bästa jag.

Vi träffades i en stor grupp igår mentorer och adepter och det var inget fel på workshopen och övningarna utan det bara tog tag i mig med buller och bång att jag hamnar i gamla spår, i gamla vanor och i en Karin som jag var när jag gick i skolan.

Jag tog inte plats, jag väntande och jag sa inte allt jag kunde eller tänkte för det kändes inte så viktigt.

Igår och i många sammanhang där det handlar om att hävda sig, göra sin röst hörd, säga självklarheter eller det som vi alla vet och är generellt så hamnar jag i det läget och det gör nästan fysiskt ont. Inte det att jag inte blir sedd utan att jag inte ids eller engagerar mig för det är ändå så många som vill komma fram och ta plats mer än jag vill. Jag tror det är superbra sammanhang förmåga och att de som är bekväma har den rollen går hem fulladdad med energi och kraft!

Men jag vet än en gång att det är inget som jag vill välja igen och jag älskar att få leva idag då det finns 1000 anda sätt att driva företag och följa sin passion och göra succé. Och jag är så stolt över att jag nu Äntligen tagit examen i den här livslektionen så jag får gå vidare till nästa lektion som passar mig så mycket bättre!

Tack livet! och Tack Karin! för att ni lär och lyssnar så att jag kan må precis så bra som jag vill må och göra det jag älskar samt älska det jag gör på mitt unika sätt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s