Ja! jag gillar överraskningar

IMG_4444Just nu är vi i London för att fira jul och för att fira att Johan och jag nu äntligen kan börja leva fullt ut tillsammans varje dag istället för att överleva varje dag. Det är en enorm skillnad och jag är så tacksam att vi lärt känna varandra genom många olika prövningar och att vår kärlek och tillit har fördjupats och vi lärt oss mer och mer av och om varandra.

Johan har bokat och planerat den här resan och han frågade innan vi åkte om jag gillar överraskningar och jag svarade att jag älskar överraskningar!

Vi hade fin en dag och eftermiddag igår här i London och vi blev överraskad av Johans kropp som helt packade ihop i går kväll. Den gör så ibland efter sviterna av svininfluensan.
Mitt och vårt Äventyr som nu börjar kommer att bestå av många olika överraskningar i olika former och jag är så glad och tacksam för all träning som jag har fått i mitt liv att lyssna inåt och sedan gilla läget och inte låta livsomständigheterna styra min Lycka Glädje och Kärlek som hela tiden är mina och allas grundpelare.

IMG_4428Så i morse fick jag mitt livs överraskning för efter frukost innan vi skulle ge oss ut på stan så faller Johan ner på knä och friar till mig! Han läser upp de vackraste löften och vill gifta sig med mig. Nu är vi förlovade och jag är så lycklig att den finaste personen jag vet som också vill satsa fullt ut på vår framtid vill förlova sig med mig. Livet är magiskt! ❤

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

5 reaktioner till “Ja! jag gillar överraskningar

  1. Du är värd all kärlek. Och jag vet att ni kommer att leva lyckliga ihop. För ni har genomgått prövningar och kommit ur dom. Nu ska ni leva fullt ut och göra det ni är bäst på. Leva här och nu. 💜
    Jag har dig som min förebild och jag hoppas att 2015 kommer att bli mitt år. För 2014 vill jag bara glömma. Men min tur kommer. Och det är bara jag som kan göra något åt min situation och mitt liv.
    Kram till er båda och jag hoppas vi ses nästa år. 💜💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s