”Hemma”

bildNu är jag ”hemma” i Lomma igen efter fantastiskt levande dagar i London. Livet när det är som bäst är just levande. Med det menar jag att det innehåller allt. När jag inte behöver värdera utan ser allt som en gåva så är det underbart att leva. Julen är tuff på ett sätt med att jag ofta värderar och jämför med andra, med det som har varit samt alla förväntningar jag medvetet och omedvetet sätter. Jag tränar på det varje dag och ser att när jag kan gå bortom det så det så kan jag egentligen ha julafton varje dag. Å det gillar jag!

Vi är nu ”hemma” i några dagar innan vi ger oss iväg igen för att ladda, för att njuta, för att leva och ta bort alla egna hinder för att se var vi vill bo, hur vi vill leva och hur vi ska försörja oss.

En spännande resa där ”hemma” blir att gå inåt och lyssna för att sedan ha mod att ta det steg som känns rätt just nu och just då och där min dröm och energi ligger. Nu är jag hemma i Lomma och solen lyser och jag ska ta den till mig njuta av en lång prommis i härvaro och tacksamhet för all Kärlek som finns och som jag upptäcker varje stund!

En önskan att du också får stilla dig en stund för att se var ditt ”hemma” ligger. Tänk om det är där du är just nu och du bara inte har upptäckt det för du jämför dig på samma sätt som jag gör ibland.

Lyssna lite på vad du känner och njut av NU för det är det enda ”hemma”

 

”At the center of your being you

have the answer. You know who

you are And you know what

you want.”

Lao Tzu

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s