Men om vi behåller julen……..

IMG_4434Allt är hur vi förhåller oss till olika saker och jag som egentligen inte gillar julen gillar ändå att vi är fler som njuter, är tacksamma och liksom lever dagarna fullt ut på olika sätt. Även om vi inom oss kanske kan känna en tristess så är det ett lugn som är OK och som infaller vid julafton och för en del redan vid advent. Vi är extra snälla med varandra och tolererar eller kanske accepterar att vi är olika för nu är det jul så då är det inte så farligt.

 

Vi vill dra ut på dagarna så att de räcker riktigt länge och vi sprider kärlek och glädje under den mörkaste kallaste tiden vilket är helt underbart.

 

Tänk om vi skulle fortsätta med detta förhållningssätt även efter alla helgerna är slut. Om vi skulle fylla på oss själva med hallonsaft så vi kan ge de hela året till semestern eller nästa helg.

Tänk om varje dag är en helg fast vi inte vet om det och tänk om det är så att vi kan förändra vårt liv genom att fokusera på det som är bra och förstärka det.

 

IMG_4427Det är inte mellan jul och nyår vi går upp i vikt byter jag ut till det ÄR mellan nyår och jul Kärleken och Glädjen finns och växer, och det är det vi gör varje dag som spelar roll och som tar oss ett steg mot en bättre värld där det naturliga är Kärlek Glädje och Lycka ❤

 

Det börjar med mig och det börjar med dig! Ta med dig känslan du vill ha varje dag och när det rusar på ………stanna upp ……påminn dig och ta till dig känslan på nytt. Marinera dig med den. Det är den som har kraften, energin och det är den som är verkligheten som du och jag vill leva i. Vi skapar den själva!

Snacka om jul och nyårs gåva som räcker livet ut och inte kostar en enda krona ❤

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s