Mod! 2015 :)

IMG_2791Ibland får jag höra att jag är modig för att jag gör saker som jag drömmer om och som jag brinner för. Egentligen borde det vara helt naturligt för det vi drömmer om och brinner för har vi kraften inom oss att förverkliga. Vi vet kanske inte på vilket sätt eller när men det går och för mig går det nästan inte att stoppa.

När jag ser tillbaka på mitt liv så har det nästan alltid varit så när det gäller livet och det ”privata” men jag ser att i det professionella livet har det inte varit lika naturligt.

Där har jag tvekat mer för att jag inte trott att det varit gångbart eller kanske inte ens marknaden har behövt det som jag vill bidra med och framförallt inte på mitt sätt.

När Per Frykman och jag för ca 6 år sedan började arbeta med att skapa ”analysen och metoden” att ta fram Ditt professionella rykte! visste jag inte vilken roll den skulle spela för att stärka modet att göra på mitt sätt det jag brinner för och vara stark i att det är just där jag kan bidra som bäst. Jag ser att det stärkt mitt mod enormt att vara sann med mig själv och ta fram det jag brinner för på mitt sätt viket ger underbara resultat och en känsla av det enkla och naturliga.

IMG_6141Att vi alla är unika och behövs just för att vi är unika och bra på olika saker i olika sammanhang har vi på något sätt tagit bort i arbetslivet men när vi kan sätta ord på det och även se hur det stärker oss som individer, ja då frigörs både kraft och potential som varit inlåst.

Per Frykman och jag tillsammans med Katy Caroan vill berätta mer om hur du kan stärka ditt mod för att gå din egen unika väg som leder till din framgång och succé både privat och professionellt.

Boka in den 22 januari för vår frukostföreläsning i Stockholm och fundera vilka frågor du vill ställa till oss om hur du kan ta fram hela dig potential.

Anmäl dig här!  Läs mer om Your Professional Reputation och föreläsningen.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s