Paradis och Jetlag?

Tänk om det är så att det vi inte vet något om blir som vi vill eller tänker?

Tänk om det är så att det vi vet något om inte behöver bli likadant i framtiden utan att det blir som vi vill eller tänker?

Tänk om NU är det enda som finns och att det blir som vi vill eller tänker?

P5590931Jag har aldrig varit i Thailand och egentligen har lag aldrig haft någon längtan hit. Men jag älskar att resa och se nya saker och är supernyfiken att se hur jag reagerar och vad jag tycker om respektive inte tycker om så jag tvekade aldrig när vi bestämde att vi satsar på att åka.

Jag älskar värmen vänligheten och så har vi förmånen att vara i ett Paradis så visst är det helt underbart. Det där med jetlag har jag också varit nyfiken på. Hur känns det blir man helt knasig och jag har även hört att det är värre åt det ena eller andra hållet. Eftersom jag inte vet hur jag brukar reagera så tar jag det som det kommer och känner ingenting. Klart man blir trött om man uppe i ett dygn men jag har sovit i kapp och känner mig så full av energi så pigg och så härligt nyfiken och glad.

Livet är coolt och att stanna upp och se och känna är det bästa jag vet. Här och nu är det mesta bra och inget farligt och här kan jag verkligen vara här och nu och göra allt som får mig att må bra.

Jag har kapat mycket som jag har gjort, just för att jag har gjort det redan och då var då. Istället har jag fått en plattform av NU och en drös av känslor som vill ta plats för att berätta hur jag känner och hur det påverkar mig.

P5590952Tänk att jag har all kraft att göra det och den kraften gör att energin växer och smittar av sig.

Nu är det kväll och en underbar dag har insupits så nu ska kroppen och magen få en god måltid att njuta av och jag fortsätter att ta allt som det kommer i fullt medvetande. Lycklig!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s