Äkthet!

IMG_4537Vad är egentligen äkthet och hur hänger det ihop med trovärdighet och vad har det med Ditt Professionella Rykte att göra?

Jag är helt övertygad att vi har en kärna eller /och en USP (Unique Selling Point) i vårt professionella liv som är unikt för oss. När vi lyssnar in det och är sanna med oss själva och kommer till den kärnan så är allt enkelt. Det är kanske inte lätt men det är enkelt och kraftfullt och vägar som vi inte kunde räkna ut öppnas sig för oss om vi dessutom har tid att lyssna in dem på lite nya sätt.

När vi är sanna med oss själva eller ”äkta” så spar vi energi för vi skalar då av det som tar energi och gör mer av det som vi får energi av och det spiller också över på andra. När vi är äkta så skapar vi trovärdighet för det finns liksom inte mer att skala av. Trovärdigheten är viktig både för oss själva men också för våra kunder. Idag litar inte kunder på företag utan kunderna litar på personerna som arbetar i företagen.

 

Hur hör det här ihop med Ditt Professionella rykte! ?

Jo för ofta så har vi bara en svag aning vad det är som är unikt med oss och vad vi ska göra för att vara sanna med oss själva. Vi jämför oss också alldeles för mycket och går för långt utanför oss själva istället för att lyssna in hur vår ”kärna” ser ut.

your_professional_reputation_webDet vi har sett när vi arbetat med ca 900 personer som tagit reda på sina Professionella rykten är att när man konkret får reda på vad inta bara man själv tycker, utan också de som ser oss varje dag tycker är unikt med oss så är det mycket enklare att kliva fram och konkret presentera sin USP och vara äkta vilket skapar trovärdighet som ger resultat för både företag individen och kunderna.

Kom och lyssna mer på oss när vi berättar om Reputation med fokus på Äkthet och Mod

IMG_0005Frukostföreläsning den 22 januari med Katy Caroan Per Frykman och mig Karin Sandin

Anmäl dig här och vår bok Ditt professionella rykte ingår som en bonusgåva för ett Briljant 2015

Läs mer på Your Professional Reputation

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Äkthet!

  1. Hej Karin,Jag ser att allt är superhärligt med dig! Var in och kollade på anmälan. Du skriver att det är 21 jan men i anmälningssystemet står det 22 jan, så du vet. Sköt om dig!Kram//Anneli

    Date: Tue, 6 Jan 2015 10:47:50 +0000To: vindemyr@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s