Verklighet!

IMG_4548-1Verklighet vad är det? Är det verkligt eller overkligt eller verkligen som jag väljer att se det.

Jag är verkligen i ett paradis just nu. Ett underbart klimat, vilsamt, energigivande fantastisk mat som stärker mig i varje cell och vänliga människor som ger så mycket av dem själva och som lockar fram ännu mer kärlek och vänlighet i mig. Kärlek föder kärlek!

Enormt tacksam att jag väljer att upptäcka det och ge det till mig själv och dessutom få dela både den satsningen och upplevelsen med en fantastisk person som vill.

Vi har allt med oss var vi än reser eller är och jag ser också par och familjer som inte har det bra med varandra som har osämja och gammalt groll med hit. Paradiset är här men de är inte i paradiset och det blir ännu mer sant och säkert för mig att paradiset har vi inom oss och när vi har upptäckt det så kan vi också se paradiset utanför oss och även marinera oss och vara tacksamma för allt som även finns utanför oss. Kärlek inom oss föder kärlek utanför oss och vi ser all kärlek på ett helt annat sätt.

För Johan är det  första långresan  sedan han drabbades av svininfluensan för ca fem år sedan. Efter ett år där han varit djupt deprimerad och haft ofantligt ont så tar han mod till sig och vågar slänga sig ut inte bara med mig utan göra en storsatsning för att ta tillbaka sitt liv.

Det tar på och han är så trött och sover mycket för att vara med och fullt levande i några timmar för att sedan behöva sova några timmar igen. Han är en fantastisk kärleksfull, stark och modig person som inte gör någon på en höft eller för att han måste. Han VILL så det knakar och när han kan lever han så fullt ut och hans paradis är att inte ha så ont och orka vara vaken för att leva och göra skillnad. Jag beundrar hans styrka, tålamod och vilja att leva och han lär mig massor och det gör mig ännu mer ödmjuk inför det liv jag har och det liv jag skapar mig och som vi nu skapar tillsammans. Kärlek föder kärlek!

IMG_4444Det sista året har varit det tuffaste i mitt liv samtidigt som det starkaste, vackraste, ärligaste och mest spännande. Jag har alltid önskat mig Äventyr och jag har fått det med råge. Jag har klarat av alla utmaningar och även förverkligat många drömmar under året för jag har förstått att LIVET och livsomständigheter inte alls är samma sak.

LIVET är en underbar gåva som jag kan vårda genom att ge det tacksamhet, kärlek och respekt. Jag kan också själv bestämma och välja hur jag vill se på det. Mitt liv är min dröm och mitt paradis och det som sedan händer som är livsomständigheter, ja, det lär mig att hantera livet. Att stanna upp, att fylla på, att vårda, att ge kärlek och att våga ta emot kärlek.

I hela mitt liv har jag sökt just detta och jag känner att jag närmar mig. Utmaningar kommer jag att ha och har varje dag, men jag blir bättre och bättre på att välja hur jag vill se på dem och vad jag vill lägga fokus på så att de inte förminskar min kärna och det som jag kallar mitt liv. Det jag fokuserar på växer och Kärlek föder Kärlek!

”Love is our steady guide on this road full

of hardships.”

Rumi

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s