Tystnad! tagning sker

P5590938Vi har nu varit här i fyra underbara dagar och jag har varit så avslappnad pigg och energirik. Det känns som jag riktigt har släppt all oro som har varit detta år och lämnat ett skönt och rent tomrum. Jag har haft svårt att fylla på med nya tankar och idéer för framtiden. Känslan är att är att jag sitter i en segelbåt och vinden har mojnat. Jag ser bilden framför mig själv och fnissar….. Jag kommer inget snabbare fram om jag är frustrerad och det börjar inte heller blåsa starkare bara för att jag vill. Allt behöver falla på plats och det är en skön och ovan känsla.

Kände igår att egot hade lite för lite att göra och tyckte det visst skulle börja blåsa så den försökte med alla medel skapa en krusning …….nej jag skojar lite för egot jobbade helt klart för storm.

Tankar om att jag inte bara kan ha det bra …behöver ta ansvar ..oro för framtiden. Ett tjatter utan dess like som ger mig lektion på lektion att det är NU som finns och att mitt jobb är att stanna i nuet och upptäcka mer av tystnaden stillheten kraften som då kommer inifrån.

Så tystnad! tvagning sker blir det istället. Att bara låta dessa tankar gå förbi och tvätta dem en efter en så det blir så rena så det inte finns något att tvätta eller lägga fokus på.

P5590954I morse var jag på meditation som förstärkte det. Att ställa sig frågan Vad är jag? och vad vill jag? när hela kroppen skriker för att den är spänd av att sitta i lotusställning är enkelt Jag ÄR Här och Hela kroppen skriker Släpp!! Släpp på gamla tankar, tankemönster, spänningar i kroppen och slappna av och bjud in stillhet kraft kärlek och nya spännande tankar och tankemönster.

Tacksam för alla lektioner jag får och att jag snabbare och snabbare kan ta tillbaka mitt inre lugn och ha tillit att NU är det enda som spelar och har spelat roll.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Tystnad! tagning sker

  1. Bilden åå Dej säjer lika mycket som texten! Älskar Dej pch det jag ser! Du är en fantastisk människa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s