Bästa skönhetstipset!

Nu vet jag vilket det allra bästa skönhetstipset är! Det är inte att ha magrutor eller slät hy eller vara trådsmal eller blond eller mörk eller…….
Jag har aldrig någonsin mött så många vänliga personer på en gång som jag har förmånen att göra nu. Jag har aldrig någonsin släppt fram min vänlighet så naturligt och oj vad jag älskar det! Att få vara snäll och vänlig och bemötas rent tillbaka.
Jag känner mig vackrare än någonsin! Det börjar inifrån och beror på att jag är snäll med mig själv, med de jag möter och får ta emot så mycket snällhet av andra och fylla på!
Så det funkar verkligen med att fylla på hallonsaft! När jag fyller på hallonsaft både inifrån och utifrån så kan jag bjuda på hallonsaft och helt plötsligt så känner jag mig vacker utan att ens fundera på gäddhäng gråutväxt i håret eller den där magen som stör.
Kärlek föder Kärlek! Vänlighet och snällhet gör oss till de vackra personer som vi är inuti vilket lyser och smittar av sig!
Mitt nyårslöfte är att var så snäll jag bara kan så ofta och så mycket och så härvarande jag förmår!

IMG_4566.JPG

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s