Vad marinerar du dig med?

IMG_0717Att förhålla sig till det som händer eller kanske enklare sagt gilla läget är det viktigaste vi kan göra för att må bra. Vi kan inte påverka eller styra det som finns utanför oss eller det som händer oss men oj vilken outnyttjad kapacitet vi har inom oss för att förhålla oss och välja hur vi vill se och känna det vi inte kan styra. Här finns mycket att göra.

 

Jag tränar varje dag. Varje stund så väljer jag medvetet att lägga fokus på det jag kan påverka. Det andra släpper jag snabbt. Jag lägger fokus på mig själv så att jag hela tiden väljer att fylla på mig med det som gör mig glad, får mig att känna mig lycklig och tacksam. Jag marinerar mig med det för jag fattar helt enkelt inte motsatsen. Egentligen är det så naturligt att vilja må bra och att söka det som är bra men idag har vi lite tappat bort den enkla kraften.

 

10382835_727109740694678_8390428493275304917_nDet är så klart ett ständigt jobb som inte är så enkelt att göra idag såsom världen speglas. Vi blir matade med mycket mer saker som inte är bra och gott och det är enklare att gnälla och vara negativ för det behövs heller inte så mycket förklaring till det. Det är liksom OK.
Ändå väljer jag att fylla på det andra. Det är det enda alternativet och smartaste också. För det bidrar till att jag mår bättre, tar ansvar och sätter mig i förarsätet på mitt liv och kör dit jag vill i den fart jag vill och mår bra av.

 

 

 

 

Igår när jag simmade mina 40 längder så funderade jag på vad som är viktigast för mig i livet och vad jag vill bidra10458438_10152099802441296_776721711522000214_n med,

Ganska snabbt kom jag fram snabbt fram till att det jag vill känna, sprida och vilken miljö jag vill leva i är där det finns ”Joy Peace and Love!”

Det har jag inom mig och det släpper jag aldrig! Under mitt liv har jag testat det på det mesta som har dykt upp utanför mig, så vet jag att det fungerar. Har jag fokus på dessa tre kan jag ta mig igenom allt och ändå må bra. För visst är det därför vi är här? För att må bra och njuta av det som är NU och som vi kallar vårt liv.

 

PS För mig säger de engelska orden lite med än de svenska men så klart är det Glädje Frid eller Fred och Kärlek på svenska. DS

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s