Good Enough!

IMG_0743Jag vet vad Good Enough betyder men det har nästan slagit krokben på mig här i Thailand och jag tänker att det kanske är den största sabotören för vår lycka och framgång på jorden. Med framgång menar jag att vi går framåt och inte väntar.

Det som jag upplevt här är att vi kan aldrig vara för goda för vänliga mot varandra och när vi öppnar upp vår vänlighetsventil och både ger och fyller på ja, då ökar respekten mellan oss och kärlek skapas.

Jag har som jag nu kanske tjatar om, aldrig varit i närheten av att få ta emot men också dela med mig av vänlighet som här i Thailand. Njuter av att jag får hälsa med ögonkontakt och le flera gånger om dagen till samma person och då börjar vi också lära känna varandra och bli nyfikna på varandra som människor och personer som kan bidra.

P5600056I förrgår kom en liten känsla av att så här bra kan jag ju inte bara ha det. Det var som en liten gnagande mus satt och viskade i mitt öra att jag skulle börja leta lite fel och bli orolig och tänka långt fram i tiden ….och….

IMG_4594För nu hade jag väl ända haft det Goood Enough. Var går gränsen egentligen? Skärp mig!
Nu är jag oroligt snabb på att upptäcka just dessa dramascener som dyker upp men ser också så tydligt att det ofta är det som fått mig att inte ta ett steg framåt eller fortsätta fördjupa att ha det bra.

Jag är inte van att vara så vänlig och visa så mycket kärlek som jag vill, för tänk om jag blir lurad och sårad. Inte är jag heller van att ha det ofantligt bra så länge för hur skulle det se ut om vi alla hade det superbra. Vi måste ju må dåligt för att må bra och ha långtråkigt för att upptäcka att vi har roligt. Eller ………….?
IMG_4578Mitt beslut är att jag nu kommer för att förstärka det jag mår bra av så mycket jag bara kan. Förstärka det jag vill göra. Det som kommer att leda mig precis dit jag ska gå och precis på det sätt som jag vill leva. Så Goood Enough är ingenting för mig jag vill aldrig att det goda ska bli nog utan att det ska växa och utvecklas så det svämmar över. För jag är här för att må bra och ha det så kul det bara går och det är DU också

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s