Framgång!

IMG_4568Mod är att lyssna inåt och vara för något och ta de steg du behöver ta för att varje dag känna att du är äkta och expanderar .

Mod är individuellt och går inte att jämföras men mod är att ta ett steg som känns rätt utan att veta hur resultatet blir.

Mod är att stå upp för det du tror på det som är bra och det som fungerar. Mod är att förstärka dina styrkor och vara så lycklig du bara kan. Mod är att sprida kärlek och glädje!

För allt det andra kan vi redan och är matade med. Vi är så bra att se vad som är dåligt vad andra gör för fel, vad som inte fungerar, inte tro på något och vi är bra att vara mot saker. Så det är skitlätt

DSC00046Men Mod är att vara för saker ta ansvar och vilja.

Jag brukar på mina föreläsningar prata om att stötta Vill- människor för vi behöver fler Vill – människor och det är inte så enkelt att vilja i Sverige. För när man vill saker får man klara sig själv för man gör ju ändå det man vill.

Mod är att satsa på framgång alltså att gå framåt hela tiden för allt förändras och när vi är sanna med oss själva kan vi bli modigare och ta ansvar för vårt eget bidrag i förändringarna. Det blir som vi själva ser det.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s