Tom med mjuk fyllning

IMG_4547Precis så känner jag mig. Jag är otroligt lugn inombords och känner inte så mycket, men det jag känner känns som bomull. Ren, vit, mjuk bomull som kan tryckas ihop om det behövs mer plats eller den kan lindas runt det som är skört eller vasst om det skulle behövas.

Jag låter det vara så och njuter av lugnet. Så fort jag inte njuter av det lugnet så drar tankarna vidare och det blir fullrulle i skallen på det jag ändå inte vet någon om och som jag inte kan styra.

Älskar att upptäcka nya tillstånd och det senaste året har jag också lärt mig stanna och betrakta och låta det bara vara som det är. Så spännande så lärorikt och så meningsfullt och vackert.

P5600065NU det är grejen som lägger grunden till nästa NU. NU är grejen som färglägger och formger livet i det mest fantasifulla skepnader. NU är Magi för NU är Livet!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s