Avslut för nya anslutningar!

IMG_4607Det fina med att göra avslut är att det är en början på något nytt spännande och härligt som väntar. Jag har Flyttat många gånger och städat ut ännu fler. Känslan att få tacka för den här tiden och med kärlek lämna något för att gå vidare gör mig mer och mer lycklig  i hjärtat ju fler gånger jag får vara med om det.

Nu lämnar jag och vi Lomma och jag har levt en dröm som jag är så tacksam att jag har fått uppleva. Jag har bott längst ner i Sverige och njutit så mycket.

 

Nu i efterhand så ser jag vilken kraft och styrka jag har fått av havet och vidderna under detta år som varit tufft på IMG_4636många olika sätt. Jag är också tacksam att jag har lärt mig uppskatta Nuet och skilja på livet och livsomständigheter. Så jag gör ett avslut som är marinerat med lycka, tacksamhet och energi. Framförallt har jag än en gång fått bevis på att allt jag drömmer om har jag kraft inom mig att förverkliga. Det är därför jag drömmer om just det, även om jag får jobba hårt för att det ska slå in.

 

IMG_4640Nu ger vi oss ut på Äventyr och NU får jag uppleva det jag drömt om i hela mitt liv.

Spännande ska det bli och jag kommer att skriva om alla upplevelser här så ni får gärna hänga med. Just nu vet jag inte så mycket mer än att på måndag flyger vi till San Fransisco en månad med vårt  nya ”hem” som ryms i två  stora väskor ! Hurra!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

9 reaktioner till “Avslut för nya anslutningar!

  1. Om ni tittar förbi i Florida så hör er. Eva och jag är kvar till 1/4 innan vi drar hem för ngt nytt. Köper hus i Åvikefjärden. Välkomna.

  2. Tack Karin att Du delar med Dej! Du har kommit långt, som känner som Du gör över att flytta.
    Jag flyttade ofta som barn. Minns mycket sorg över att säja adjö. Dock har det berikat livet och jag har vänner på många ställen.
    Önskar er allt gott och ett spännande äventyr.
    Fantastiska bilder på en tom lägenhet och era få väskor! 💞

    1. Tack fina Helena! Ja jag har hela livet känt mig som en flyttfågel som på våren verkligen vill flytta och ge mig ut på äventyr. NU gör jag det fullt ut och det är hisnande spännande och alldeles underbart ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s