Tack!!!!

FullSizeRender 3Först Tack!!!

Jag vill börja och säga ett stort Tack från hela mitt hjärta. Tack för all uppmuntran ert engagemang och framförallt tack för all er Kärlek. Jag har fått så många fina kommentarer och mail och det som värmer och stärker mig mest är att ni ser vem jag ÄR!

Jag lever och ÄR Karin och har alltid varit även om jag försökt med alla medel att passa in och göra som man ska. Nu gör jag som jag känner är sant för mig och min önskan är att det kan inspirera dig att lyssna och smaka på din diamant.Vi har alla drömmar och sanningar inom oss som gör att vi mår bra och är tillfreds med livet. Drömmarna eller sanningarna går inte att jämföras med varandra, och det är kanske också så att när vi berättar om dem för andra innan de riktigt är sanna kan de förstöras för vi tror att vi behöver tillåtelse eller bekräftelse från någon annan än oss själva.

Min pappa ville bara bo i sin by Happsta och jag har aldrig någonsin hört honom gnälla eller vilja något annat utan han levde sin sanning genom och i sitt älskade Happsta och sin familj.Inget är alltså rätt eller fel eller för litet eller för stort. Allt är unikt och det är ju därför vi finns här på jorden. För olikheter och det unika behövs för en fantastisk helhet.

IMG_0717Det luriga är att det kanske inte ser ut precis som vi har tänkt när vi får uppleva våra drömmar så här får vi ta bort möjlighetstaket och öppna upp för helt andra referenser.

En av mina drömmar är att vara Au Pair men jag vågade aldrig när jag var ”ung”. Just nu bor jag i en Aui Pair lägenhet i San Rafael strax utanför San Fransisco. Och så ser min Aui Pair dröm ut just nu och vad jag njuter.

Äventyret fortätter!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Tack!!!!

  1. Karin! Du gör mig så inspirerad och vet du, nu har jag efter månader av kämpande, nätverkande, kraft och mod nått ett av mina mål – ett viktigt och avgörande mål för mig. Jag har fått ett 60 procentigt arbete i en utredning i regeringskansliet vilket innebär att jag frigör tid för mitt företag och alla underbart kreativa ideer som jag har att förverkliga!!! Gissa om det spritter i NulevaEvis!!!! Fortsätt lycka till på din både yttre o inre resa – jag sparkar mig själv där bak o nyper mig ”där fram” (ähhhhh hur blev det där 😉 och njuter i tillitens underbara lugn!!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s