En betraktelse som landade idag

P5600075Det jag tror på är så viktigt för det skapar hela min verklighet. När jag tror på något så agerar jag på ett visst sätt. Handlingen är lika kraftfull om jag tror på mig själv och världen som om jag inte tror på mig själv och världen men riktningen är helt avgörande.

När jag tror på något så jämför jag mig inte med andra eller tittar hur andra har gjort utan då tittar jag inom mig och tar fram min styrka och kraft  att leva och handla efter det jag tror på.Då kan ingenting stoppa mig för den passion som då kommer fram går inte att stoppa. Den bara måste ut.

 

Jag är inte van att tro på så mycket om och på mig själv. När jag tänker efter så har jag mer trott på det andra har sagt och varit fascinerad över att de varit så säkra och trott så hårt på det de har sagt. Jag tror också att människor alltid menar det de säger för annars förstår jag inte vitsen med att säga det som de säger till mig. Det är något jag förundras över och som jag också ser har sinkat min egen resa efter som jag har väntat att få den hjälp eller stöd eller dröm som de andra har sagt ska hända och där jag också har en stor roll. Det har så klart blivit min egen tolkning och det är ingen som har tvingat mig att vänta eller tro på det men så ser jag att jag har fungerat.

10423897_10152744062043380_7849156271713020643_nUnder åren och alla kringelkrokar och gupp som jag har upplevt så ser jag att det inte spelar så stor  roll vad andra säger och menar utan det som spelar roll är vad jag tror på hur jag vill göra och vad jag menar med det för mig själv.

Just nu är min viktigaste lektion att ta fram det jag tror på och hålla fast vid det och gå den vägen som den sanningen visar mig. Det låter nästan religiöst men det är det inte utan det är ett ansvarstagande över mitt liv som jag vill kliva in i helt och full och som ger mig frihet.

Jag tror att allt är möjligt, att jag har mycket att bidra till och med med min resa, och mina tankar och jag tror med en dåres envishet att jag kan nå ut utan att göra som alla andra och utan att skrika högst och vara mest bekräftad. Jag tror också på att jag är ett verktyg för alla som vill leva och må bra och att det inte är jag som person som är viktig utan det jag vill förmedla.

FullSizeRender 12Det här är MIN stora utmaning just nu. Att själv sätta det på pränt så att det kan bli intressant och givande för många som både vill bidra till sina egna liv och till världen.

Även om vi alla behöver varandra så finns den stora undangömda kraften inom oss själva och allt börjar här. Det vi tror på som är sant för just mig och dig. Tänk sedan när vi kopplar ihop allt i fullt ansvar där rättigheter och skyldigheter är jämbördiga, och då målet blir att må så  bra som vi kan och sprida kärlek och glädje som gör våra egna liv och värden till  den plats vi vill leva i fullt ut!

Vilken kraft och vilken underbar framtid!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s