Fredag den 6 februari 2015 

FullSizeRender 15Idag är det tungt och skakigt. Jag vet inte om det bara är jag som känner det eller om vi känner det båda två så det blir extra känsligt! Det är regn och rusk ute och jag har en otålighetskänsla i kroppen som jag vill omvandla till energi.Men istället blir jag passiv och fastnar i att tänka långt fram vad som kommer att hända …… Så trött på att jag gör så, men samtidigt så tror jag att det blir så för att jag är så van att lösa allt själv och att allt häger på mig. NU är vi två och det glömmer jag eller det är mer så att det är så nytt så den vägen är inte upptrampad i skallen än.

Vi har dessutom bara varit här i fyra dagar och gjort ett stort avslut och förändring så det är klart att allt får ta sin tid. Men jag blir medveten om att det är lätt att fastna  i det jag inte kan förändra eller styra och vad händer då?

Jo, dramat växer och liksom vill etsa sig fast i mig. Och jag hör rösten inom mig som säger:

”Skärp dig Karin! Det fattar du väl att du inte bara kan njuta ha kul och tro att allt ska lösa sig!”

FullSizeRender 17Vi pratade om det i morse. Att få dela mina tankar och även se att det bara är ett drama som jag själv spelar upp är så gott. Att inte bli beskylld eller förlöjligad utan respekterad och lyssnad på är som balsam för själen och så försvinner den där oron som fanns där igår. Solen kommer fram och vi filurar på vad vi vill göra idag och vad vi är nyfikna att upptäcka och så är livet där igen. Spännande, roligt och fullt av Kärlek!

Jag bestämmer mig för att än en gång lägga fokus på det som jag vill ska växa och expandera och att jag tror på mina drömmar så blir de till verklighet snabbare än jag anar, och sen det viktigaste!

Jag lever ju min dröm NU så NU är det dags att öppna upp och lyssna in och njuta så  jag inte missar den.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s