Leka med livet!

FullSizeRender 21Ni som lyssnat på min Pyspunka föreläsning vet att jag pratar om att vi leker så lite när vi blir vuxna för då ska vi vara realistiska och seriösa. Men det vi glömmer är att vi får energi och blir kreativa när vi har kul och såå kul det är att leka. Ni som känner mig vet att jag leker och fantiserar mycket och att jag då har kul och får en väldans energi.

FullSizeRender 22Igår satt vi och kollade på hus i San Francisco. Ni vet sådana hus som vi ser i San Fransisco på film. Genuina och vackra med en härlig utsikt. Vi hittade precis vårt drömhus och det var öppen visning idag. Så sagt och gjort så åkte vi dit!

Så härligt, så nu leker jag att vi är här för att köpa hus och så duschade jag och klädde mig lite propert som man säkert gör när man ska titta på ett fint och superdyrt hus i San Fransisco.

Vi klev in och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och mäklaren kom för vi hade mailat att vi var intresserade.

Men en underbar respekt och vänlighet berättar hon för oss om huset. Vi går sedan runt och tittar känner och njuter. Det känns som jag redan bor här och det känns så bra.

FullSizeRender 24Vi har inga pengar till det huset men det är så kul att ha varit inne det och känt att här kan jag verkligen bo. Japp efter husvisningen åkte vi och tittade på fantastisk natur och tog en sen lunch i området Chestnut. Tänk att det är helt gratis att leka och drömma! Hur kul som helst!

Och det vi drömmer om…………….. Cooolt va!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s