Livskrafter!

Jag skulle vilja skriva en bok  som handlar om Livskrafter! Med livskrafter menar jag egentligen motsatsen till dödssynder. I många år har jag funderat och även  levt efter det.  Att förstärka det som gör att jag mår bra och då också kan ta ansvar över mitt liv och hantera det som händer.

Vi har så mycket kraft inom oss som jag tror vi är rädda att förstärka och släppa fram för då blir vi liksom för mycket. Min övertygelse är att det är tvärt om. Det är när vi är fulla av Livskraft av olika slag som vi kan bidra till andra för att heja på, och bry oss om och sprida den unika kraft vi har vidare i världen.

Men det är lite knepigt att veta vad en livskraft är.

Så jag definierar en livskraft så här:

”En Livskraft ger dig kraft att leva ditt  liv. 

En Livskraft ger livet Kraft 

En Livskraft är det som gör att jag mår bra när jag lägger fokus på

den så den växer och expanderar.”

Exempel på livskrafter är:

Kärlek!                   Glädje!                           Tacksamhet!                    Nyfikenhet! 

            Tillit!                           Ärlighet !                                    Mod!

                  Energi !                                        Vilja!                                Tro! 

Så nu undrar jag. Vad är en Livskraft för dig?

IMG_0791

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Livskrafter!

  1. Livskraft är det som kommer när kroppen är i balans, när tilliten är där och det lugna inuti känns. Då kommer livskraften, antingen med stor kraft eller bara som sköna strömmar som man vet kommer att bära en fram mot de mål som man satt upp – livskraft är tillit med fokus skulle jag vilja säga ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s