Kul!

IMG_4561Igår gick jag på mitt första Bikramyoga pass på två år för det är klart att  jag hittade en bikramyoga studio här i San Rafael. Jag har länge vetat köra igång men det har varit för krångligt. Oj vad tufft och vilken tröskel jag hade att gå dit igår och ändå så längtade jag så att börja igen för jag vet att jag mår så bra av det och tycker det är så kul! Jag var pirrig, skulle hitta dit, skulle jag fixa det och kom jag ihåg alla olika ”rörelser” ? Kroppen och knoppen var på helspänn.

Det blev en jobbigt svettig upplevelse där jag var i prestations mood.( som om någon bryr sig) och fick sätta mig ner på huk några gånger för att jag blev så yr. Men jag gjorde det och det kändes så urcoolt att sedan gå de tio minuterna hem genom San Rafael och nypa mig i armen för att jag är här, bor här och kör Bikramyoga.

En underbart härlig känsla såå kul!

 

5F3A2854I morse på det igen och nu visste jag vart jag skulle och lyssnade in mer och när jag gick hem idag så bara njöt jag för jag hade klarat mer utan att prestera. Istället för att prestera och kämpa så tog jag en övning i taget lyssnade in andades och bara kände efter och sedan nästa. Andas igenom det som var tufft och släppte efter och kände efter. Allt känns men det känns olika och det är ju det som är så coolt att översätta i livet.

Viktigt att komma ihåg att allt vi gör som vi vill inte är enkelt och lätt men ger en otrolig energi och känns kul när vi är på det. Ofta  tror jag att vi behöver vi komma ur vår bekvämlighetszon för att se vad mycket det finns att upptäcka och kanske det är då vi får den där glimten av det vi egentligen vill!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Kul!

  1. Fantastiskt att du sätter ord på det jag själv kan känna. Prestation istället för att fokusera på sig själv! Att läsa det du skriver gör att jag blir mer medveten och påmind 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s