Det viktigaste!

FullSizeRender 26Dagens bikramyoga lärare sa idag på slutet:

What you do to others. Do that to your self.  Det fick mig att tänka för ofta säger vi ju tvärt om. Att vi ska göra mot andra som vi själva vill bli behandlade. Men kanske skon klämmer i att vi är bättre på att vara snälla och ta hand om andra än att ta hand om oss själva.

 

När vi är här i San Rafael och i San Fransisco har jag inte så många att ta hänsyn till och ta hand om utan det känns lite som om jag sitter mitt i händelsernas centrum fast på samma gång på en öde ö där fokus är att må bra mer än någonsin.

Då blir det tydligt att det är ovanligt för mig. Att först ta mig själv. 

Nu köper vi otroligt nyttig och hälsosam mat och jag går på Bikramyoga och jag är snäll med mg själv för att inte bli knasig över ovissheten. Allt jag gör, gör jag för att må bra och ha det så bra som jag bara kan. För jag vet att när jag mår bra så är jag kreativ, effektiv och kan nå ut  med full kraft. Då kan jag också tänka mer klart och fatta beslut. Men när jag inte mår bra så försvinner allt i ett nafs och jag kan lätt bli ett offer eller i alla fall känna att jag inte kan påverka hur jag vill må.

FullSizeRender 27Det är riktigt knepigt och trixigt  att må bra, ha det bra och njuta, för hela tiden kommer egot och stökar och vill lägga sig i  och jobbar som tusan för att få mig att tro att det att det inte är OK. Jag har blivit vän med egot vid det här laget och ser när det kommer och då skickar jag iväg egot på semester för här behöver det inte jobba.

Jag säger inte att vi inte ska ta hand om varandra och vara snälla med varandra men vi hoppar ofta över det första steget i allt och vill så hjälpa andra, tycka och tänka om andra samt ändra på andra för att de ska må bra.

Mitt löfte varenda sekund är att njuta som tusan av min dröm som jag just nu lever för annars är det ju liksom ingen idé att satsa allt och flyga iväg!

Det går också jättebra så länge som jag tar mig själv först och gör det jag gör mot andra och adderar det jag vet att jag mår super bra av. Så det här med syrgasmasken är inte så tokigt och även att säga snälla uppmuntrande saker om sig själv. För att berömma andra det kan vi redan så bra och det växer med stormstyrka när vi själva känner oss lyckliga och mår toppen!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s