If you believe you will achieve!

P5600131Jag får ofta allt att ramla på plats när jag är ute och går. Mina bästa idéer trillar ner då och dessutom så ökar möjligheterna för varje andetag och i samma takt som problemen försvinner. Det är kanske inte så konstigt eller ovanligt för när vi rör oss eller ändrar kroppen så händer det saker och allt förändras. I dag när jag tog en kvällsprommis här i San Rafael så blev det så tydligt. Nu lever jag ju min dröm igen och det jag har drömt om  i mitt liv har jag också uppnått på olika sätt. Det har inte bara hänt eller slagit in, eller vad vet jag om det egentligen? Fast det jag menar är att den starka tanken, känslan eller vi kan kalla det drömmen som jag släpper fram och som senare etsar sig fast, den arbetar jag mig emot även om jag kanske  inte ser det så tydligt under tiden men nu när jag tittar tillbaka så är det verkligen så.

P5600134Några få exempel är att jag drömde om att vara bagare och så fick jag förmånen att  äga ett cafe och driva det framgångsrikt i 8,5 år tills jag drömde om att vara massör på heltid och också förverkligade det. Att bo i Stockholm, längst ner i Sverige och även utomlands har jag drömt om sedan jag var liten och nu allt det har jag gjort och nu är jag här i San Fransisco.

Det som landade med dunder och brak idag var just det. Alltså det är helt sant att det  det jag drömmer om och tror på och bestämmer mig för att fokusera på händer och slår in. ”Drömmen” finns nog där hela tiden men  det är när jag är mogen att ta emot  som den slår in. Tanken svindlar och pirrar magen vill liksom inte ta slut när jag tänker på vad mycket mer jag kan göra av det , och mitt  stora arbete är att göra mig redo att ta emot för annars fattar jag inte ens att drömmen slår in.

P5600136Oj vilken underbart kul och hårt jobb jag har framför mig för min nästa dröm är magiskt kul  och den behöver jag vara mycket Karin för att ta emot och leva i. Oj vad jag längtar. Så det är bara att jobba på! Hej och Hå!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s