Stenmur eller Gärdsgård

p4aJag har köpt ett månadskort då jag får gå på Bikramyoga hur mycket jag vill under en månad. För mig är det inte något problem att få till när jag ska gå utan mer att se om jag ska avstå någon dag.

Jag har alltid älskat att träna och gör det fortfarande. Det är så otroligt lyxigt att ta den tiden det fokuset och bara vara med mig själv mina tankar hinder och filuringar en stund. Dessutom är det  stenhårt både fysiskt och psykiskt och så otroligt spännande att göra små justeringar och till ledarens ord för att kunna korrigera och få aha – upplevelser i det lilla. Och jag menar det lilla och kanske t.om pyttelilla. Mitt knä är i knas och jag har gått så länge så att benet liksom inte vill sträckas, så här få jag be om tillåtelse för att det ska släppa i höften och framförallt  i mig själv. Allt kommer inifrån och när den kraften sätts igång så blir  blir det effekt utåt i bästa fall på en gång eller så kommer det med tiden.

IMG_4304 4Jag anmäler mig på nätet kvällen innan vilket är bra för då kan jag liksom inte smita eller bryta löftet till mig själv även om det tar emot.

I morse var det segt och stelt och hade jag inte lite ont i magen ändå. Men jag tog några djupa andetag och såg igenom hindret och  lade fokus på att jag absolut inte behövde prestera utan att jag hade förmånen att ge mig den gåvan som de 90 minuterna är. Surret i skallen gav med sig och jag gick och det var en bra klass med mycket fokus och kärlek till mig själv.
När jag gick hem så tänkte jag att det ofta är så i livet. När det är något som jag vet att jag vill men som ligger utanför år bekvämlighetszon då känns det som ett hinder att ta sig över. När jag väl är över och också njuter samt är härvarande då jag gör det, ja då är hindret borta och nästa steg som jag tar på min väg är mycket starkare och klarare.

3414395-Gaerdsgard-AengsoeSkillnaden på mina hinder är när det är en vilja som kommer inifrån så är hindret inte en stenmur. Även om jag är obekväm och får jobba för att göra det  jag vill, så ser jag genom hindret på vad det kommer att ge mig. Då blir hindret en gärdsgård istället och de är sällsynta idag och leder ut på finfina ängar där nya stigar behöver trampas upp

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s