Va! ingen sol idag?

IMG_4630Första dagen  här i San Fransisco förutom när det regnade som bara den som vi inte vaknat med att solen går upp. Helt okej det också för det är ju då det blir tydligt vem som bestämmer om solen går upp eller inte. Det är ju så klart jag som alltid bestämmer om solen går upp inom mig, och det blev jag påmind  om idag. Visst är det enklare att må bra och ha kraft när det är fint väder men egentligen så har vi den kraften inom oss hela tiden.

Jag vaknade med en liten oroskänsla idag och jag såg faktiskt på Skavlan häromdagen så Alice Bah Kuhnke gav ett bra tips. Det är inte alltid metaforer eller sätt att hantera tankar som andra delar med sig av som fungerar för mig. Men den här gick rakt in i mig och sitter som en smäck.

 
P5600114Alice får ju mycket kritik,  blir granskad och kanske även orättvist beskylld. På frågan hur hon hanterar detta sa hon att hon ser en trappa framför sig som på första Rocky filmen. Det hon får till sig eller tar till sig av saker som inte är så bra eller som inte får henne att må bra lägger hon i ett trappsteg. Varje kväll går hon igenom dagen och lägger allt som har fått henne att bli svagare eller må sämre i dessa trappsteg och så går hon uppför dem. För varje trappsteg blir hon starkare och mår bättre.

 

 
10259876_315681448580570_8700408877313162394_nHelt genialt tycker jag. För då känner jag det jag känner men använder det till att göra mig starkare ännu mer Karin och vara stolt över den jag vill vara.

Så idag på morgonen tog jag några djupa andetag lade oron som ett trappsteg och även det mulna vädret och så gick jag uppför den trappen.

Genomförde ett nytt Bikramyoga pass med fokus energi och glädje och tar tag i dagen precis som den är Magisk NY och så SPÄNNANDE!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Va! ingen sol idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s