När vi jämför försvinner magin!

1982236_10152048599238940_1434046_nIdag har vi varit här i San Rafael och San Fransisco två veckor. Det känns på en och samma gång jättelänge och alldeles nyss sedan vi kom. Vi är här för att bryta många vanor, ovanor. Skapa ett liv som vi vill leva och se hur det känns och vilka steg jag och vi tar då. Det är ett oskrivet blad och det är en utmaning att ta en dag i taget och göra den till den allra bästa. Att inte rusa iväg och jämföra dels med andra och hur det var förut och hur jag och vi gjorde förut. Då försvinner magin, äventyret och den stora meningen att vi är här.Tänker mig att när man gör den här resan som ung så har man inte så mycket att jämföra med hur det har varit eller hur man har gjort och det kanske är enklare.

Men kraften i att göra det nu när jag mer vet vem jag är och framförallt vem jag vill vara är en fantastisk känsla. Tänk att jag får göra det här precis som jag vill!

 FullSizeRender 30Min största utmaningen är att inte värdera utan uppleva och känna …Att inte hetsa upp mig och oroa mig utan stanna upp och se vad som kommer inifrån. Det här kan låta urflummigt men är egentligen så naturligt. Och tacksamheten som hela tiden bubblar i mig är den finaste känslan jag någonsin känt. Idag har det varit en lugn dag då vi inte gjort mycket saker men där många sanningar och känslor har landat. Jag ska inte jämföra för just idag  är så glad över hur jag har hittat lugn i det och njutit av allt som ÄR NU ❤ Tack!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s