Passion!

IMG_4737Vi har varit ett dygn i Napa Valley!

Jag har egentligen tre saker som jag vill dela Passion  Stolthet och Allt är Möjligt!

Igår var vi på Charles Krug vingård. Det är tidig vår här och inte så mycket folk. Naturen är fantastiskt vacker och det har precis börjat att spricka ut. Jag bara längtar till att se allt i full blom. Vi kom in i vineriet i går och blev mottagna av en fantastisk man vid namn Buddy. Han berättade vingårdens historia med en passion och inlevelse som var grym. Vi fick liksom honom för oss själva. Hen delger oss med stolthet  om alla olika viner och om att allt är möjligt med flera generationers passion och hårt arbete.

IMG_4736

IMG_4722
Vi får också en privat visning med alla årsviner och hur de lagras och ett underbart släktträd  med noggrann genomgång som hjälper oss att förstå alla vägar som leder till den fjärde generationen som nu är aktiva. WOW! och Tack för att jag fick uppleva det.

IMG_4746Idag fortsatte vi möjlighetstänket! Att allt är möjligt och går bara man dömmer, gör och fortsätter att hålla sig till drömmen. Vi besökte slottet Castello di Amorosa Castle of Love! Dario Sattui har byggt upp ett nytt gammat helt fantastiskt slott! I trettio år har han tagit original ”byggstenar” från Italien och byggt upp det här på sin vingård. Helt sagolikt häftigt och ett bevis på att allting går!

Så jag smälter och njuter och nyper mig i armen att jag är här och jag njuter igen för att jag lever mitt i min dröm som jag älskar! IMG_4750

 

 
IMG_4756Och det ger mig kraft att se all denna passion stolthet och alla drömmar som förverkligas för jag får då mer och mer kraft att jag också kan fullt ut och är på rätt väg.

Tacksam till tusen.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s