Inifrån och ut!

IMG_4754Nu sitter jag i solen på vår balkong och skriver. Johan har en dag där han behöver sova och vila mycket så vi tar det lugnt. Jag har varit på Bikramyoga och det var fullt hus här i morse. Alla gick kl 0800 en lördagmorgon och det är en cool stämning och fantastiska instruktörer.

Att landa i mig själv som jag gör helt och fullt och också ge tillåtelse att göra det jag gör är så spännande. Jag kommer på mig själv att jag saknar nästan aldrig något som jag har haft för jag tror att helt omedvetet eller medvetet har jag förberett mig och släppt.  så har jag gjort i hela mitt liv. Men just nu söker jag verkligen om jag inte  saknar vårvinterdagarna eller skidresorna eller mina nära men jag gör det inte utan njuter av att göra det jag gör så otroligt mycket. Ingen aning hur det blir sedan men nu är det verkligen så. Här och NU.

En tanke som slår mig är att vi har så mycket som hela tiden finns inom oss. som alltid finns utan att vi gör något och det finns  vare sig vi är hemma, på resa, mår dåligt eller mår bra. Allt som bara ÄR och som är den jag är finns hela tiden och det blir extra tydligt nu då jag har skalat av mycket runt omkring mig.

IMG_4725Samtidigt (och pass upp för nu blir det flummigt) så har jag aldrig känt mig så delaktig och så nära allt och alla som nu och det skapar ett lugn och en styrka och en renhet. Jag vet inte vad jag ska göra av alla insikterna men jag skriver om dem på olika sätt och hoppas att jag någongång kan dela med mig i olika forum hur det är att vara en ”vanlig” person. Inte en kändis eller en otroligt framgångsrik ledare eller en indrottsman eller någon som nästan dött och fått livet tillbaka….utan en vanlig tjej som fast besluten lever sitt liv inifrån och ut och även uppnår dröm på dröm som kanske inte för någon annan säger ett endaste dugg men för mig är livets magi.

Min dröm är att få berätta om det. Jag inte bara pratar utan jag gör både i det lilla och stora och när jag gör det då vill livet vara med och bidra. Livet är inte mot oss det är för oss och vill delta med allt som redan finns.

Jag har mycket tid eller jag tar mig mycket tid att reflektera och det kan vi alla göra om vi vill och känner att det ger oss något. Det viktigaste är att den här lilla stunden på jorden få upptäcka det som alltid finns och även se all den kraft som vi har inom oss att leva och även leva den fullt ut.

IMG_4741En lördags reflektion från mig som bara älskar livet och Tacksamt är på väg att lära sig att ta emot allt som det för med sig.

Kraaam!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s