En tanke ifrån…….

FullSizeRender 35Solen strålade och jag tog mig en lite upptäcktsfärd runt i San Rafael idag. det slog mig då att jag egentligen alltid är en tanke ifrån något. En tanke ifrån glädje ..en tanke ifrån sorg… en tanke ifrån att ha tillit …en tanke ifrån att vara rädd………Jag kan själv välja och bestämma.

DET är coolt och jag övade mig lite i att känna hur det känns.

Gav mig iväg och var lycklig och glad. Nyfikenheten tar mig in i en park och där ser jag FullSizeRender 36
en öppning att gå uppför berget…men får man göra det? Jag gör det och blev lite orolig och rädd för om det är OK men fortsätter uppför berget och där uppenbaras en finfin utsikt och en underbar grönska så jag blir så varm och lycklig. Tänker att jag skulle vilja ringa pappa så han skulle se all grönska och blir lite ledsen att han inte lever längre så att jag kan göra det……men samtidigt är jag så lättad att han inte behöver vara orolig för mig nu när jag är på det här äventyret. Han skulle verkligen inte för en sekund fatta vad det här ska vara bra för………. Så många känslor och alla finns och behövs. Men att vara medveten att vårt naturliga tillstånd och där jag mår bra är när jag väljer att känna mig glad och ha tillit till att allt är precis som det ska vara gör mig så tacksam.

FullSizeRender 34Vi kan inte bestämma vad som ska hända oss men vi kan bestämma hur vi vill reagera och känna för det som händer oss. Ibland är det lättare sagt än gjort men när vi gör det så kommer det att öppna så många nya vägar och vi kan ta ansvar över våra liv på ett helt nytt sätt!

”The Bad News: You don’t get to decide what happens. The Good News: You get to decide if it is a blessing or not. Anything you decide is a blessing can no longer haunt you. And the more grateful you are, the more great things happen.” Nithya Shanti

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s