Kan själv!

child-559407_640

 

Vem lärde dig att gå? Ja inte kunde vi läsa böcker om det eller följa instruktioner hur vi skulle göra. ”Lyft ena foten medan du balanserar på den andra för att sedan föra den framåt en liten bit och sedan sätta ner den samtidigt som du lyfter den andra…….” Nej så gick det inte till.

Vi hade  redan den kunskapen inom oss och vi hade inget ego som sa till oss att vi inte skulle fortsätta att träna eller att det inte skulle gå för vi gick minsann inte lika snyggt som vår granne eller den där berömda sångaren som lyckats så bra.

10426731_10152062601726296_866987269975419379_nVi hade all den visdom inom oss och egot var inte riktigt uppfunnet i vår värld så vi lyssnade in provade och ramlade och provade igen och lyssnade och sedan så var det lätt som en plätt. Vi hade lärt oss att gå. Inte ens då slutade vi och satt oss ner och tänkte japp då är det klart. Nej då kombinerade vi det vi lärt oss med nya saker som springa klättra och hoppa.

Jag tror det är samma sak när vi hamnar på en ny plats i oss själva en ny utmaning som vi inte vet svaret på.En ny platå i livet som gör att vi vill leva på ett annat sätt. Det finns inga kurser som kan lära oss eller någon som vi egentligen behöver lyssna till förutom vår inre visdom. Men det är otroligt skönt att veta att vi inte är ensamma utan att fler tänker i samma banor för utanför oss finns det inget belöningssystem för oss som inte gör och producerar resultat som syns på en gång och som syns utåt – Ännu<3

IMG_4727Var stilla var det någon som jag lyssnade på som sa. Det goda kommer tyst!

Lika viktigt som det var att prova många gånger på olika sätt, och ta ett steg i taget när vi lärde oss gå, lika viktigt är det att ta den tid vi behöver för att först skicka egot på semester en stund och ha tillit till att lösningen finns inom oss.

Ju mer vi släpper funderingarna desto snabbare kommer lösningen för alla funderingar och tankar blockerar det vi vill släppa in och vi står bara i vägen för oss själva. Tillit blir dagens ord för mig och att lyssna och vara stilla.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s