Eget ansvar + Medvetna val = Frihet!

10981506_10152572586196637_578653671199250099_n

 

Just nu upplever jag så mycket spännande inuti mig. Jag skriver om vad som händer som ett grund stoff till en bok och jag är så otroligt imponerad vad mycket som händer mig varje dag när jag är härvarande och medveten.

För mig är Frihet ett underbart ord och jag älskar den känslan. Förr trodde jag att frihet vara att göra vad jag vill! NU vet jag att frihet är att få ta eget ansvar över mitt liv och göra medvetna val så att det blir så bra det bara kan. Den friheten är det bästa jag vet och jag övar mig på den hela tiden.

 

– Frihet för mig är att vara tacksam för allt som har kommit i min väg och format mig till den person jag är just NU 

– Frihet för mig är att se det som är just nu och  känna tacksamhet för det jag har och känner och ser just NU. 

– Frihet för mig är att stretcha mina drömmar och visioner så att det blir ännu mer av det jag Älskar just NU

– Frihet är att få känna Kärlek till livet och visa livet Kärlek just NU!

En dag ska vi DÖ! ALLA andra får vi LEVA! 

Vilken Magisk Gåva!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s