Liten förklaring!

IMG_4776Nu frågade Johan varför jag känns så här och om jag inte ska förklara det?  Och varför jag känner så här är för att det blir så tydligt för mig att jag har alltid mig själv med mig var jag än är. Och vi har varit här i San Fransisco nu i snart fyra veckor. Fina upplevelser och underbara människor och väder och jag har mig själv med mig här också, som från början började dundra på med hur ska det bli? vad har du tänkt ?och kan du verkligen göra så här?

Det börjar lugna ner sig i mig, och oron över var vi ska bo, vad vi ska göra byts i tacksamhet. Tacksamhet över att jag faktiskt får välja och göra som jag vill. Jag vet att jag får ta fullt ansvar över det och att det kanske hos några ses som dumdristigt och godtroget att uppfylla en dröm i min ålder.

Det är då FRIHETSKÄNSLAN tar överhand och jag verkligen känner att jag VILL göra det här. När jag bara behöver ta ansvar för mig själv och göra medvetna val för att må så bra som jag bara kan då växer den. Här startar allt!

IMG_4771Då blir jag lugn, kreativ och ser möjligheter som jag aldrig har sett. Då kan jag också utveckla sidor hos mig själv som jag hållit igen och då kan jag leva som jag vill med fokus på NU.

NU är det enda som finns och som skapar livet. Tacksam!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Liten förklaring!

  1. Åh, vad jag ibland önskar att jag slapp själv och bara kunde be dig skicka över lite av det där till mig. Men jag vet ju att det inte funkar så. Inspirerar gör du. även om jag inte riktigt har klar tör mig vad det är du gör och hur du hamnade där. Får läsa ikapp lite tror jag 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s