You can lose as much money to be Happy….

IMG_4728Jag mår så bra! I mig själv så njuter jag varje sekund av att jag har satsat allt för att upptäcka världen och just nu San Fransisco. Jag är verkligen här och NU och det är underbart att vara härvarande och uppleva allt som händer med mig och som händer inuti mig när jag utsätts för nya verkligheter och upplevelser. Jag är otåligt nyfiken på vad allt det här ska leda till för just nu vet jag inte mer än att jag aldrig har mått så bra och varit så mycket Karin. Allt det här är egentligen självklart för mig för det är just det som är själva poängen med att släppa allt, satsa allt på det ja drömt om att göra sedan jag var ung.

Tänk att det ska behövas så mycket arbete för att bara må bra  och känna lycka utan egentlig anledning och dessutom nästan behöva dämpa det och försvara det för så bra kan det väl ändå inte vara………

Och det känns som om det är det som jag  också inför mig själv behöver försvara gång på gång. Att må bra, att leva att njuta och utvecklas är själva grejen med min satsning. Annars skulle jag ha gjort något annat.

IMG_4737Vissa dagar är omvärldens tryck starkare än andra……….och helt plötsligt så går också egot in och gottar sig dessa dagar och gör olika scenarier och draman som skulle få varenda manusförfattare på Oscarsgalan att skratta av lycka. ………

Det är då jag behöver skala av allt utanför mig som jag ändå inte kan förändra och lyssna mer intensivt på mitt hjärta och det som driver mig min passion för livet och min dröm att leva det fullt ut på mitt sätt.

Allt kommer att bli bra och allt som är meningen kommer till mig när det är dags och mitt arbete är att fortsätta lyssna, leva ta mina steg varje dag för att ta ansvar för det jag just nu har ansvar över …..MIG själv ❤

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “You can lose as much money to be Happy….

  1. Härliga Karin! Du är så sann o totalt utlämnande i dina härliga berättelser. Jag njuter av att läsa dem men jag tror och som ibland du skriver det (som jag iaf uppfattar det) så är det nästan som om du fått hålla tillbaka. Det är inte alltid det andra vill se och höra – denna totala närvaro av hur det är. Många känner lite snabbt hur det känns men går sedan snabbt tillbaka i sin bubbla o reflekterar inte över vad de egentligen kände. Att våga både när det är positiva och negativa känslor det handlar om – stanna kvar o låta det vara. Vad är det här? Vad står det för? Vi låter det vara precis som det är, reflektionen och att bara observera var leder det – varför undra, se istället vart…. Jag befinner mig just nu i en fantastisk miljö där jag har tid att bara låta tankar komma o gå, faktiskt i lugn o ro. Jag o maken är i en stuga på en jämtländsk fjällgård och njuter. Tankar kommer och påminner mig om gamla mönster – såsom jag brukar tänka o kanske även känna, ofta tankar av oro. Dessa tankar kommer även i denna miljö men de bara lämnar mig utan att jag känner något. Men just dessa mönster finns ofta kvar nästan likt gamla skorpor på skavsår. Jag har lärt mig genom min livsväg och väldigt mycket genom min egen utveckling genom terapin och naturligtvis genom min terapiutbildning att ta hand om dessa mönsters ägare, ofta min delpersonlighet ”den lilla oroliga”. – kom upp här i min famn, jag tar hand om dig brukar jag säga, och då lugnar hon sig. Jag blir då fortfarande förvånad – hon lugnar sig. Ja Karin som sagt, du är fantastisk som lever ditt liv Precis såsom du vill, jag beundrar dig o avundas dig. Jag lever just nu längst min livsmålsväg och ser med sådan glädje fram emot att ta tag i mina utmaningar när dessa jämtländska dagar är över – men just nu njuter jag Här och nu och just nu skålar jag o maken i ett glas prosecco o njuter tillsammans. Fortsätt lev i det du älskar o vill Karin. Du är fantastisk!!!!!!!

    1. Tack!!!!!! Vi har inte träffats så mycket och ändå känner vi varandra och jag är så tacksam att jag inspirerar med den Karin jag ÄR. Det betyder så mycket att du tar tid att läsa och kommentera och att du Levr ditt bästa liv. Det är så vi förändrar världen! Kraaaam och TACK ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s