Det bästa!

20140620-213829-77909434.jpgIdag kväll var jag på ett Bikramyoga pass igen och jag är inne på femte veckan nu med 5-6 pass i veckan och jag älskar det! Jag gick på mitt första pass för ca 3 år sedan och har sedan des gått i omgångar. Jag blir nästa lite besatt och vill gå varje dag för det är så spännande att se vad som händer just idag och hur närvarande och fokuserad jag är.

Det är samma pass varje gång och det är 90 minuter i 42 graders värme och på slutet så ligger man ner stilla i två minuter innan det är slut på passet.

I kväll  när jag låg där så tänkte jag att det här är det bästa som finns!

När vi var uppe på det härliga berget förra veckan så vände jag mig till Johan och sa att det här är det bästa som finns!

Han påminde mig då att jag hade sagt det många gånger bara sedan vi kom till San Francisco.

Jag hade  t.ex sagt det när vi var nere i hamnen… när vi var på husvisning… när vi var i Napa Valley  och när vi var på stranden…………..

bildJa det har jag säkert för  idag när jag var jättehungrig och fick äta en super god hamburgare och bli så där härligt mätt så är det det bästa som finns och ikväll när jag gick hem svettig och dan och nyper mig i armen och känner att jag lever och är i San Fransisco så är det det bästa som finns och sedan när jag kommer hem och får dricka vatten i mängde ja……då är det det bästa som finns!

Varje upplevelse är ny och går inte att jämföras och varje upplevelse är unik och går att upplevas och upptäckas och då blir det många det bästa som finns på en dag.

Och det bästa med det är att det är bara jag själv som kan bedöma vad det bästa som finns för mig är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close