Att bli bättre och bättre……

P5600238Jag känner det på Yogan… på mitt skrivande …på engelskan…. på att vara sann med mig själv ……..Jag blir bättre och bättre på det för att jag tränar på det. Det är så självklart att vi blir bättre när vi tränar. Det som blir mer och mer  tydligt för mig är att jag inte behöver bli bättre för någon annan än mig själv och att det då är så kul! Här är vi alla olika och det är det som gör mångfald och en underbar värld.

På Bikram yogan så vet jag inte om det syns att jag blir bättre men oj vad det känns. Jag tar små steg framförallt att vara här och nu, sätta på fokus och släppa fokus och vila när det är vila. Jag får också ett nytt språk där jag bara behöver lägga fokus inåt för att kroppen ska ge mig tillåtelse att gå ett steg till……………

P5600252Jag skriver mycket nu och jag blir bättre och bättre för det kommer fler ord och det kommer lättare och jag bedömer inte det som kommer utan bara skriver på. För en redaktör eller en läsare kanske det inte märks men för mig så märks det för jag får tillgång till så mycket mer inom mig som jag tillåter mig att sätt ord på och som jag också ibland publicerar……..

Jag blir bättre och bättre på egeiska för jag fortsätter att lyssna och är omgiven av engelska men också för att jag läser högt ur engelska böcker flera timmar per dag. Jag vet inte om det heller märks så mycket utåt men det ger mig självförtroende och minskar min blygsel att ta kontakt med nya människor när jag känner att munnen vill mer och mer samma som huvudet vill.

Allt detta göra att jag är mer sann med mig själv och jag blir bättre och bättre på att vara Karin och framförallt expandera det jag tycker om i Karin.

5F3A4251Det är kul att prestera när vi väljer att prestera och bli bättre i det som stämmer inom oss och framförallt gör det inifrån och ut på vårt eget sätt.

Det var någon som sa: Växa eller dö och det tror jag så mycket på, för när vi växer lever vi än hur små steg vi tar.

Det är det som för mig är att leva livet fullt ut. Expandera inifrån och ut och ta vara på allt som livet ger just nu.Och det tränar jag mest på så det kommer jag att bli en mästare på.

Kategorier: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s