En känsla som kan förändra ALLT!

IMG_4932Jag gör experiment med mig själv hela tiden. Inga farliga men så intressanta. Ett visst navelskådande håller jag med om att det är, men det är också därför jag har kastat mig ut i ovissheten med full tillit på det jag tror på och lever efter. Jag är så säker på att vi alla innerst inne är fulla av kärlek, glädje och liv som bara väntar på att få levas och upptäckas, men vi har blivit lärda och uppfostrade och levt i en värld och miljö där det inte har belönats så bra.

Jag tror också att när vi fokuserar på det vi egentligen ÄR så växer det och vi får en helt ny bild av oss själva och alla runt omkring och om världen.

Det jag ser är att känslan Tacksamhet är en nyckel för att komma i kontakt med vår innersta kärna. När jag är Tacksam är det svårt att vara negativ eller rädd för då är jag tacksam.
När jag har putsat på min diamant och känner glädje och kärlek så får jag  en helt annan bild av det som händer mig utifrån och jag kan ta emot det på ett annat sätt än när jag inte utgår ifrån kärlek och glädje.

IMG_4950Igår kväll när jag skulle sova så hände det saker och så smög det sig in oro och negativa känslor och i morse när jag vaknade så hade jag fått meddelande och mail där jag direkt tolkade in dem som lite negativa.

Jag såg det tydligt och blev lite full i skratt att det ger så direkta resultat och såg det lite på avstånd och kände en tacksamhet för att jag hela tiden får lära mig och så sökte jag också  andra saker att vara tacksam för.

Nästan på en gång sker skiftet och jag märker att jag kan läsa samma meddelanden och mail på ett helt annat sätt.

IMG_4925Så tror jag att det är när vi ser på andra och världen och det är också därför det är så viktigt att vi alla putsar på vår egen diamant så den få vara den kärna den är menat att vara.

Då är känslan Tacksam ett underbart enkelt verktyg att ta fram. Vi har allt inom oss och det är vi själva som bestämmer hur vi vill känna.

 

TACKSAM! Tänk den känslan kan förändra ALLT!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s