Verkligen verklighet! 

P5600271Flyr vi från verkligheten när vi pratar om verklighetsflykt …..eller kan det vara så att vi flyr till verkligheten.

Vi använder ofta ordet verklighetsflykt när vi förskönar verkligheten och inte ser den som den är utan ser den som bättre än den är….. men sällan när vi  ser och gör den värre än vad den egentligen är.

Tänk om vi istället skulle fly till verkligheten eller vara där så ofta vi bara kan och då menar jag den verklighet vi vill leva i den verklighet som känns bra för oss och ger oss energi.

Vi ser inte verkligheten som den är utan som vi vill se den och för mig är det en otrolig kraft att ”fly” till min verklighet för där kan inte något påverka mig om jag inte släpper in det.

Jag tränar på det hela tiden och visst är det otroligt ”jobbigt” och ”slitsamt” att hela tiden välja tankar som jag blir glad av …… tänka på det som är vackert och det jag drömmer om och mår bra av…. istället för allt som är besvärligt omöjligt fult och tråkigt……

Men TÄNK!!! om det fungerar att jag får världen som jag vill ha den och dessutom mår bra!  Ja då kan det ju faktiskt löna sig att tänka de ”jobbiga” och ”slitsamma” tankarna och fly till verkligheten!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s