Lyckan kommer Lyckan går ……..

IMG_4962Lyckan kommer Lyckan går ……..

Jag vaknar med ett ryck mitt i natten av en känsla av Lycka! Jag sover oftast som en stock men nu ligger jag och marinerar mig med ”hallonsaft” och tänker på allt jag har och är med om och känslan av Lycka är så stark.

Jag vet att lyckan finns inom oss hela tiden. Den finns inom oss och vi behöver påminna den att den får lysa och även träna oss på att ta kontakt med den på olika vis. Lyckan kommer  inte och går. Den består. Det är vår grundkärna som vi ofta glömmer bort eller inte ger den uppmärksamhet som den behöver för att lysa ….för vi är lärda att den kommer och går eller beror på något utanför oss.

 

För mig är Lycka nära kopplat till en känsla av frihet och tacksamhet.
IMG_4963Igår kväll när jag gick på Bikramyoga här i San Rafael så sken solen och gräset vajade precis som det gjorde en riktigt bra dag på sommaren när jag som barn var med på ”slåttanna” ( tog in hö ) En stark Lyckokänsla spreds i hela kroppen och jag kände känslorna som barn på sommaren med frihet och sol. När jag sedan ca 90 min senare klev ut var det mörkt, lite svalare och jag kunde höra bladen på träden som rasslade lite. En ny känsla av lycka! En höstkänsla som för mig är lite vemod men också nyfikenhet och frihet att uppleva ett oskrivet blad. 

Nu sitter jag och skriver denna text som inte vill försvinna i mitt huvud och jag känner en Lycka att få uttrycka den och att få vakna med en Lyckokänsla som jag nu tar med mig tillbaka så ska jag sova några timmar till.

Lyckan finns hela tiden och det är vårt naturlig jag som gör oss påmind och stannar vi bara upp och är här och nu så ger vi den plats att expandera och fylla oss med energi.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s