Åtta veckor!

IMG_4639Jag sitter på flygplatsen i Oakland och väntar på flyget som ska ta oss till Sverige för mellanlandning, föreläsningar och möten. Jag har skrivit varje dag på ett grundmanus till en bok där jag ser det vi nu gör som ett experiment. Att se vad som händer när jag gör mig av med allt och släpper den yttre tryggheten som finns i ett hem i det invanda och i att tro att man vet vad som ska hända är otroligt intressant.

Varje dag har jag skrivit ner känslor, tankar och det som händer med både mig, oss och min omgivning när jag så mycket som möjligt väljer att handla utifrån att jag ska må så bra som möjligt och utgå från mitt hjärta och den passion jag känner för livet.

 

IMG_4912Vilka omvälvande spännande veckor det har varit och vad jag har släppt mycket skit som begränsar mig samtidigt som jag har frigjort utrymme för att fylla det med nya tankar och det som ger mig energi och kraft att ta ett och flera steg till min dröm.

Den här tiden har gått fort men känns som ett helt liv och jag älskar verkligen det jag gör även om det ibland blir lite skrämmande och jag får arbeta med mig själv för att inte stänga mitt hjärta utan istället öppna upp och omfamna och välkomna allt som kommer.
IMG_4817Känslor är en enorm gåva och att också gå igenom dem och släppa det som bara håller mig kvar och drar mig tillbaka ger så mycket energi och jag blir ännu mer fast i vad jag tror på. Jag tror på att ALLT är möjligt!

Resan fortsätter för jag är bara i början av det liv som jag drömt om och haft som drivkraft sedan jag var liten.

Så Tacksam!!!!

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Åtta veckor!

  1. Du inspirerar Karin! 🙂 ❤ Följer de steg du tar och gör min variant! Öppnar upp och funderar varje dag på vad jag vill och väljer att lägga min energi på idag. Det gör skillnad och jag mår bättre och är gladare! Min familj mår bättre och är gladare och fungerar bättre! Inser att jag inte kan förändra andra – bara mig själv – men när jag gör det så förändras även det andra! Så häftigt! Sedan tränar jag på att inte ha så bråttom utan att vara mer här och nu – mer fokuserad och närvarande! Tänk att när jag gör färre saker/dag och lever långsammare så hinner jag uppleva så mycket mer och mitt liv känns bättre och mer omfattande! Spännande! Tack för att du finns Karin och fortsätter inspirera och utmana – inte bara dig själv utan även alla vi andra i din omgivning! 🙂

    1. Tack Katarina! Jag vet att du kämpar och du väljer och visst är det den lektionen vi behöver varje dag att vi kan bara förändra oss själva. Och vi har först ansvar över oss själva! Jag har också samma känsa när jag drastiskt har saktat ner. Jag LEVER mer ❤ Kraam!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s