Tystnad tagning pågår!

IMG_5057Oj vad länge sedan jag bloggade! I mig känns det som det är så tyst och samtidigt som det pågår en massa spännande som jag just nu inte har en aning om vart det ska ta vägen. Jag har försökt blogga och skriva men jag har liksom inte haft något att säga. Så jag säger som den berömde poeten Rumi sa när han varit tyst i en grotta i hur många år som helst och fick frågan:

– Varför har du varit tyst så länge?

– Jag har inte haft något att säga!

Lite så är det för mig också. För det är mycket som händer när jag nu börjar landa i att jag inte har en fast punkt att leva på och vi inte än riktigt vet hur vi ska ta oss vidare.

IMG_0247Jag har alltid sagt att hoppa är inget svårt alls. Det är kul och det får man energi av men att landa är lite knepigare. När jag landar i ett nytt sammanhang utan något att hålla mig i förutom mig själv ja, då är mitt bästa tips att stilla sig och att lyssna inåt och känna. När man gör det  då har man inte så mycket att dela med sig av

Så är det med många av mina drömmar också. Jag har behållt dem för mig själv så länge tills de är en del av mig och jag känner att jag verkligen vill förverkliga drömmen. Då har jag berättat, för då kan ingen rubba min beslutsamhet och mitt vill. Då är drömmen min oavsett hur liten eller stor eller galen den är för andra.

 

IMG_5010Just nu är vi i Thailand och ingenting har blivit som vi tänkt men det är precis som det ska vara och jag är så tacksam att dela livet med Johan. Vi får nu tiden och möjligheten  lära känna varandra vilket är helt magiskt. Det är så inspirerande att vara med någon om ser möjligheter, vill leva och aldrig gnäller …inte ens det minsta än vad som vi ger oss in på.Vi har varit sjuka ända sedan vi kom nästan 10 dagar men ändå njutit av det som är och tagit våra tankar och idéer till vad vi vill göra flera steg.

Allt som finns är NU och att identifiera sig med många bra NU är också en bra strategi när man inte vet vad som ska hända för då är valmöjligheterna och chanserna att alla dagar ska bli just den bästa dagen, och den bästa tid vi har som är NU.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s